BikeMike.nl

Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee
Nederland
072 - 750 20 30

Openingstijden:
april t/m oktober
09.00 - 18.00 uur
juli & augustus:
09.00 - 19.00 uur

Voor afwijkende openingstijden:
zie pop-up www.bikemike.nl.

Fietsroutes Egmond

Fietsroutes in de omgeving van Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een ideale plaats voor een fijne fietsvakantie. Als u zelf geen fietsen mee kunt nemen of wilt vervoeren, dan staat BikeMike voor u klaar met een zeer complete en vriendelijke service tegen een aantrekkelijke prijs. Wij kennen de indrukwekkende omgeving als geen ander en wij vinden het belangrijk dat u op een comfortabele en gezonde wijze ook kennis maakt met deze omgeving. Ontdek de eindeloze duinen, de stille bossen en de kleurrijke bollenvelden. Natuurlijk kunt u ook een route fietsen langs alle bijzondere bezienswaardigheden, highlights en activiteiten van Egmond, waarna u in het gezellige centrum een drankje kunt doen op een sfeervol terras om nog even na te genieten van al het moois dat u gezien heeft.

Wij bieden u diverse fietsroutes aan die u kunt gebruiken op uw ontdekkingstocht door Egmond aan Zee en de directe omgeving. Deze fietsroutes zijn uiteraard beschikbaar in diverse afstanden, zodat er voor iedereen een geschikte route te volgen is. Geniet van een fietstocht naar Bergen aan Zee, het gastvrije Castricum of het altijd gezellige Heiloo. Houdt u van veelzijdigheid? Dan is kunstenaarsdorp Bergen ook een ideale optie. Hier kunt u gezellig gaan winkelen in het ruime centrum, genieten op diverse sfeervolle terrasjes, een bezoek brengen aan de ruïnekerk of aan de galeries. U kunt van mei tot september ook iedere vrijdag een bezoek brengen aan de populaire Kaasmarkt in Alkmaar, welke met de huurfiets ook zeer goed te bereiken is. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Als klantgerichte fietsenverhuur voorzien wij u uiteraard graag van extra tips voor uw fiets route.

Route Bakkum, Limmen en Heiloo >> 30,3 km. (ongeveer 1 uur en 46 minuten)

fietsroutes bakkum heiloo limmen

Route Schoorlse Duinen, Hondsbossche Zeewering >>  57,9 km. (ongeveer 3 uur en 21 minuten)

fietsroutes schoorlse duinen hondsbossche zeewering

Je eigen fietsroute maken?

Plan je fietsroute op: www.planjeroute.nl

Kunt of wilt u niet al te ver fietsen? U kunt natuurlijk ook fietsen huren om de directe omgeving gemakkelijk en comfortabel te gaan verkennen. Egmond aan Zee heeft u veel te bieden. Naast de duinen, de bossen, het strand en de zee kunt u ook diverse leuke bezienswaardigheden gaan bewonderen, als bijvoorbeeld De Wimmenumermolen, De Bikkerij, de Slotkapel of de prachtige vuurtoren. Er zijn dan ook zeker prachtige fietsroutes te maken binnen de plaats zelf. Als fietsverhuur vinden wij het belangrijk dat u geniet, van de omgeving, van uw verblijf in de plaats en natuurlijk van het fietsen zelf. Hier zetten wij ons graag voor in. Bij Bike Mike mag u niet anders verwachten dan een vriendelijke service van hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn wij dé ideale fietsverhuur als u met een huurfiets de adembenemende omgeving langs de kust wilt gaan ontdekken.